Ostani doma
Hrvatska / Parlamentarni izbori 2020.

PREDIZBORNA KAMPANJA

Plenković: 'Ako se Škori ne sviđa HDZ, neka se učlani i pobijedi, ako može'

Plenković: 'Ako se Škori ne sviđa HDZ, neka se učlani i pobijedi, ako može'
Pixsell

Dok se ne nađe cjepivo ili lijek, morat ćemo balansirati između zaštite zdravlja i gospodarskih aktivnosti

Mi smo pobijedili koronavirus u prvom valu i sačuvali živote i zdravlje hrvatskih građana, rezolutan je predsjednik HDZ-a koji i dalje želi biti predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković i dodaje: ''Znamo da ćemo, dok se ne nađe cjepivo ili lijek, morati balansirati između zaštite zdravlja i gospodarskih aktivnosti''.

Vezana vijest

Škoro, Plenković i Bernardić

Smatra da Hrvatska nije pogriješila otvorivši granice i poručuje: ''Vlada već radi na cijelom paketu mjera pripreme za obranu od drugog vala. Zdravstveni sustav je spreman i otporan''.

''Pozivam sve građane da iziđu na izbore u što većem broju jer je to važno za demokratski legitimitet izabranih. U Hrvatskoj je i dalje epidemiološka situacija bolja nego u mnogim drugim zemljama. Svjetska zdravstvena organizacija i brojni stručnjaci upozoravaju da bi situacija mogla biti gora najesen'', kazao je u razgovoru za Novi list.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Smatra da ''Hrvatska nema vremena za eksperimente poput Bernardića ili Škore''. Što se tiče Miroslava Škore i njegova Domovinskog pokreta, poručio je: ''Ako žele neki drukčiji HDZ, neka uđu u HDZ, neka se kandidiraju, osvoje povjerenje članova i pobijede. Tko im smeta? Čega se boje? E, ali zato umjesto floskula treba imati ozbiljan program, iskustva i znanja – sve što nemaju. Ovakve ucjene premijerskim mjestom neće proći''.

Reci što misliš!