Ostani doma
Hrvatska / Parlamentarni izbori 2020.

novi saziv

Tko je sve ušao u Sabor s dna liste? Otpisani SDP-ovci, pjevač, komičar, neuništivi HDZ-ovac

Tko je sve ušao u Sabor s dna liste? Otpisani SDP-ovci, pjevač, komičar, neuništivi HDZ-ovac
Pixsell

U novom sazivu Sabora gledat ćemo mnoga zanimljiva lica

Novi saziv Sabor donosi i nova lica - od pjevača i zabavljača do bivših vjeroučitelja, bračnih parova.

Nakon Željka Keruma i Nevenke Bečić, Sabor će udomiti još jedne Bracu i Seku - Miroslava Škoru i Vesnu Vučemilović. Radi se o njegovoj bliskoj suradnici još iz doba prošlogodišnje predsjedničke kampanje, kada ju je sam Škoro opisivao kao ključnu kariku i svoj osobni najveći oslonac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ova znanstvenica, doktorica ekonomije i marketinška stručnjakinja, za sebe kaže da je 'žena, majka i supruga koja svima kaže što ih ide i ne daje lažna obećanja'.

Vezana vijest

plenković pobjeda

Osim Škore, u Saboru bi mogao zapjevati frontmen Hladnog piva Mile Kekin, jedno od najpoznatijih lica platforme Možemo. 

Zastupnike će u saborskim stankama zabavljati Davor Dretar Drele koji novi posao shvaća vrlo ozbiljno, ali ne zamjera budućim kolegama, kako je rekao, ako ga budu doživljavali kao komičara jer je to ono čime se bavi cijeli život.

Osim zajedničkog doma, saborske klupe dijelit će i bračni par - Marija Selak i Nino Raspudić. A društvo će im praviti i stranački kolega, bivši riječki vjeroučitelj Marin Miletić koji je u centar pažnje došao tijekom velikog prosvjeda prosvjetara.

Vezana vijest

luzeri i vineri

U visoku politiku se zahvaljujući preferencijskim glasovima, i unatoč mnogim aferama, vraća bivši HDZ-ov ministar i zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta.

A da im ni posljednje mjesto na listi nije naštetilo, pokazali su SDP-ovci Peđa Grbin i Siniša Hajdaš-Dončić te Bojan Glavašević iz platforme Možemo! koji su ponovno opravdali popularnost među biračkim tijelom.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!