Ostani doma
Hrvatska / Predsjednički izbori 2019.

napao predsjednicu

Škoro: 'Omogućimo predsjednici da postane obična građanka pa neka nosi kolače u zatvor kome god hoće'

Škoro: 'Omogućimo predsjednici da postane obična građanka pa neka nosi kolače u zatvor kome god hoće'
Davor Javorovic, Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Podsjetimo, predsjednica je izjavila da će Bandiću, ako ga osude, nositi kolače u zatvor

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro komentirao je današnju izjavu predsjednice koja je poručila da će Milanu Bandiću, ako ga osude, nositi kolače u zatvor.

''Hrvatska građanka Kolinda Grabar-Kitarović slobodna je svojim prijateljima nositi kolače u zatvor, ali predsjednica države to nikako ne bi smjela činiti jer tako šalje poruku da tolerira ili čak otvoreno podržava kriminal. Spasimo aktualnu predsjednicu od ovakve dileme i omogućimo joj 22. prosinca da postane obična građanka pa neka nosi kolače u zatvor kome god hoće!", napisao je Škoro na Facebooku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, Kolinda Grabar-Kitarović u intervjuu za Media Servis osvrnula se i na kritike zbog pjevanja na rođendanu Milanu Bandiću. Poručila je da je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivnja i da ako s nekim politički surađuje da mora biti toliko korektna da ostane ono što jest.

"Ne mogu se i ne smijem dodvoravati građanima ili onima koji su protiv gospodina Bandića da bih pokupila neke političke bodove. Moram biti dosljedna sebi. I u životu najviše cijenim lojalnost i odanost. Lojalnost prema državi, narodu, zajednici, obitelji i svojim prijateljima, pa čak i ako su optuženi. A ako su osuđeni, onda ću gospodinu Bandiću u zatvor nositi kolače ili što je već dopušteno", rekla je predsjednica.

Reci što misliš!