Ostani doma
Hrvatska / Predsjednički izbori 2019.

'VLADA MU JE TRAGEDIJA'

Škoro odgovorio Plenkoviću: 'Briselskog činovnika ni jedan poduzetnik ne bi zaposlio, čak ni ja'

Škoro odgovorio Plenkoviću: 'Briselskog činovnika ni jedan poduzetnik ne bi zaposlio, čak ni ja'
Sanjin Strukić/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

Premijer Plenković Škorin skup nazvao je parodijom, a nije trebalo dugo čekati da mu predsjednički kandidat odgovori

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro odgovorio je premijeru Andreju Plenkoviću koji je jučerašnji njegov skup nazvao parodijom. 

"Škorin nastup, one dvije minute koje sam vidio, djelovao mi je kao parodija na Večernju školu. S tim da je Pervanova Večernja škola bila zabavna, a ovo je bilo loše. Loše pročitano i praktički nikakvo", kazao je danas Plenković. 

"Plenkovićeva Vlada je tragedija"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Miroslav Škoro mu je odgovorio na Facebooku statusom naslovljenim "Plenkovićeva Vlada nije parodija, nego tragedija". 

VEZANI ČLANCI

"Politički pokret ljudi željnih promjena koji se okupio oko mene sve je samo nije parodija. Zna to i (uskoro bivši) premijer Plenković, zato i daje panične izjave. Neki bi njegovu vladu možda nazvali parodijom, ali ja mislim da je točnije reći da se radi o tragediji. Parodija zabavlja ljude, a ovo što rade Plenković i njegovi birokrati nije nimalo zabavno, već je upravo tragično. Tog briselskog činovnika i nekolicinu njegovih ministara bez dana radnog iskustva nijedan poduzetnik, uključujući mene, nikad ne bi zaposlio u svojoj tvrtki. Zašto onda da nam vode državu?!", poručio je Škoro. 

"Došao je njihov kraj i oni to znaju! 22. prosinca hrvatski će im narod na izborima poslati jasnu poruku da je vrijeme da pakiraju kofere. Plenkoviću i njegovoj kandidatkinji to, vjerujem, neće teško pasti zato što im je Hrvatska tek jedna stanica. Poslušno su izvršavali zadatke, zanemarujući pritom volju hrvatskog naroda, pa će sigurno biti nagrađeni briselskim i inim sinekurama", napisao je Škoro i zaključio da će oni "dalje bez njih popraviti sve ono što su uništili i degradirali". 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!