Ostani doma
Hrvatska / Predsjednički izbori 2019.

Ne žele bez nje

Bez Grabar Kitarović nema sučeljavanja! Kandidati odbili debatu na RTL-u - osim jednog!

Bez Grabar Kitarović nema sučeljavanja! Kandidati odbili debatu na RTL-u - osim jednog!
PIXSELL

Stigli su i odgovori iz vodećih stožera na poziv na sučeljavanje na RTL-u

Nakon što je RTL prvi pozvao vodeće predsjedničke kandidate na sučeljavanje 20. prosinca, sukladno mjesečnoj anketi javnog mnijenja, stigli su i odgovori iz vodećih stožera.

Prvi je na naš poziv odgovorio kandidat Mislav Kolakušić koji je putem svoje Facebook stranice poručio kako će se pozivu odazvati te pritom odlučio potaknuti svoje protukandidate da učine isto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, RTL-u je danas iz stožera Kolinde Grabar-Kitarović odgovoreno kako aktualna predsjednica ne može doći na sučeljavanje zbog obveza u kampanji, odnosno činjenice da je u vrijeme ponuđenog termina organiziran njezin završni skup.

Iz Stožera Zorana Milanovića za RTL su odgovorili kako se on „već mjesecima javno zalaže za debatu predsjedničkih kandidata, da je ona već trebala biti održana, da je potrebna i važna, ali samo debata u kojoj će predsjednica sudjelovati kao kandidatkinja na izborima“.

Sličan odgovor stiže i iz stožera Miroslava Škore. Podsjećaju kako su za sučeljavanje bili otvoreni, no samo ako budu prisutni svi pozvani kandidati. Budući da se nisu odazvali kandidati najjačih stranaka, iz Škorinog stožera poručuju kako za njih sučeljavanje, ako nije u punom sastavu, nema smisla

Reci što misliš!