Ostani doma
Hrvatska / Predsjednički izbori 2019.

KRITIČNI MIRO KOVAČ:

'Grabar-Kitarović platila je cijenu politike koja se provodila, moramo nešto promijeniti u stranci!'

Unutastranački izbori su pred vratima i nekako se čini da su te poruke upravo usmjerene prema njima

Stožer Kolinde Grabar-Kitarović

Miro Kovač je poput drugih istaknutih članova HDZ-a vrlo hrabro i direktno odlučio poslati određene poruke nakon izglednog poraza Kolinde Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima.

"Želimo čestitati Stožeru Kolinde Grabar-Kitarović na dobro obavljenom poslu. Nažalost, ona je platila cijenu za politiku koja se odigrala u prethodnom razdoblju. Zato treba podvući crtu, promijeniti neke stvari jer ne možemo na ovakav način na parlamentarne izbore. O tim stvarima ćemo kasnije. Na ovaj način ne možemo pobjeđivati", naglasio je Kovač našem Goranu Latkoviću.

Unutarstranački izbori su pred vratima i nekako se čini da su te poruke upravo usmjerene prema njima. No, Kovač je ipak odustao ići potpuno u tom smjeru s izjavama, iako je dao neke više nego jasne.

"Žao mi je da je sadašnja predsjednica platila cijenu za politiku koja se dogodila u proteklom razdoblju. Moramo biti kritični i prihvatiti poruku birača. Ona je bila jasna i moramo nešto promijeniti u stranci ako želimo pobjeđivati", zaključio je Kovač.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!