Ostani doma
Hrvatska / Predsjednički izbori 2019.

OTKRIO RAZLOGE PORAZA

Šef Izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović: 'Ona je bila najbolje što HDZ može ponuditi'

Naglasio je i da predsjednica realno gleda na cijelu situaciju, a smatra da su mediji pomagali Milanoviću

Stožer Kolinde Grabar-Kitarović

Dvorana u Stožeru Kolinde Grabar-Kitarović napunila se bez obzira na rezultat, počela je svirati i glazba, ali euforije, očekivano, nije bilo jer jasno je da je Zoran Milanović - novi hrvatski predsjednik.

"Bila je pet godina predsjednica i bila je logični izbor, najbolji kandidat kojeg je HDZ imao. Doći će poslije 21 sat", poručio je šef Izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović Ivan Anušić pa se osvrnuo na samu kampanju:

"Imala je kontinuitet, kao takva je imala uvezane cjeline od samog početka. Pogreške se događaju dok se radi i ovaj put su se događale jer su neki ljudi mislili da mogu i znaju više nego što je realno. Vi kad nešto radite, napravit ćete pogrešku i njih je bilo u svih 11 kampanja. Samo, naše su pogreške dodatno potencirane, svi smo ih imali, samo su se naše naglašavale."

Naglasio je i da predsjednica realno gleda na cijelu situaciju.

"Predsjednica je svjesna svega, to je život, to je politika. Ne možete uvijek pobjeđivati. To je normalno, objektivno, realno i očekivano. Nekad treba izgubiti utakmicu, ali treba nešto naučiti i ići detalje. Čestitamo Zoranu Milanoviću i vidjet ćemo kako će to izgledati u idućih pet godina", naglasio je Anušić.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!