Ostani doma
Hrvatska / Predsjednički izbori 2019.

NISU SE ŠTEDJELI

Davor Bernardić proslavio 40. rođendan: Pogledajte kako su mu čestitali njegovi SDP-ovci

Stranački kolege, također sjajno raspoloženi, zapjevali su rođendansku pjesmu svom 'Beri'

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić na dan predsjedničke pobjede Zorana Milanovića proslavio je 40. rođendan, što je možda i razlog njegova iznimnog zadovoljstva te poduljeg govora pred okupljenima u Tvornici kulture.

Počeo je govoriti, ali su ga prekinuli skandiranjem "Bero! Bero". U suzama je nastavio: "Hvala svima koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su dali svoj glas novom predsjedniku Zoranu Milanoviću!"

"Vidim zajedništvo i vidim snagu! Ponosan sam što pripadam ovoj velikoj i važnoj obitelji koja je u službi pravednosti, jednakosti, u službi čovjeka. To je ono što su naše vrijednosti, to je ono u što mi vjerujemo, za što se mi borimo. To je ono što u konačnici mi jesmo", izjavio je među ostalim, a više možete pročitati OVDJE.

Ali, kad je taj službeni i "protokolarni" dio završio, kad je svoj govor održao i Milanović, uslijedilo je opuštanje. Stranački kolege, također sjajno raspoloženi, zapjevali su rođendansku pjesmu svom "Beri", a on je sve popratio ne skrivajući osmijeh. Ipak se ne slavi 40. rođendan svaki dan.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!