Ostani doma
Hrvatska / Predsjednički izbori 2019.

MIRAN I SPOKOJAN

Otac Kolinde Grabar-Kitarović sretan zbog pobjede Zorana Milanovića: 'Što joj je to trebalo?'

Otac Kolinde Grabar-Kitarović sretan zbog pobjede Zorana Milanovića: 'Što joj je to trebalo?'
Pixsell

Branko Grabar naglasio je da nikad za cijelu Hrvatsku ne bi radio to što je radila njegova kći

Branko Grabar, otac sad bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, bio je među zadovoljnima nakon pobjede Zorana Milanovića. I to zato što smatra da njegovoj kćeri posljednjih pet godina nije ni trebalo.

"Sretan sam i zadovoljan, presretan! Riješila se ovoga čuda koje je dosad radila. Noć i dan, nikad mira. Što joj je to trebalo? Ništa! Njen muž je najviše dobio", kazao je Branko Grabar pa objasnio zašto nije tužan:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nemam zašto biti tužan, nije polomila noge. Vrijedna je, sposobna i napravit će sve. Ona može i na kraj svijeta! Osobno, nikad ne bih radio za cijelu Hrvatsku to što je ona radila."

Kao i svaki roditelj, najbitnije mu je da joj se ništa strašno "opipljivo" nije dogodilo. Pod tim "strašnim", smatra, svakako nije poraz na izborima.

"Bio bih tužan da joj se nešto dogodilo, da se polomila, da je bolesna... Ovako, nemam razloga, nema šanse", pojasnio je Branko Grabar za N1.

U konačnici, Kolinda Grabar-Kitarović imala je 104.901 glas manje od Zorana Milanovića. Izlaznost je bila 55 posto, odnosno, ukupno je na 6533 biračka mjesta glas dalo 2.053.848 birača.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!