Ostani doma
Hrvatska / Predsjednički izbori 2019.

OBITELJSKA VEZA

Euforija Milanovića u Glavicama: 'Sigurno nas neće osramotiti kao što nije ni do sada!'

S rodbinom i prijateljima iz djetinjstva novi predsjednik zadržao je do danas bliske odnose

Iako je u Sinju dobio 47 posto glasova, a u Glavicama, rodnom mjestu njegova oca, 43 posto, pobjeda Zorana Milanovića sinoć se u Sinju itekako slavila.

Zoran Milanović u mladosti je ljetovao u Glavicama Donjim kod strica i strine pa i danas rado obiđe rodno mjesto pokojnoga oca. S rodbinom i prijateljima iz djetinjstva zadržao je do danas bliske odnose.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kada se Zoran kandidirao, ja sam mu poslao poruku u kojoj sam izrazio određenu skepsu... Međutim, dobio sam natrag poruku "Ne boj se", rekao je zamjenik predsjednika GO SDP-a Sinj Stipan Samardžić, a nadovezao se Milanovićev prijatelj Edo Vrančić:

"Večeras smo imali jedan govor državnika, jedan govor neuobičajen na našem prostoru, jedan govor čovjeka koji je svoje obožavatelje smirio, rekao da se malo smire i da budu realni. To je u doba slavlja vrlo rijetko."

U stričevoj kući novi hrvatski predsjednik u djetinjstvu je rado provodio ljeta.

"Konje je volio. I jedan dan smo ga tražili, mislili smo da ga je satralo jer konj je bio velik, pastuh neki, a on stoji ispod njega", prisjeća se Milanovićev stric Ivan.

Politika ga, tvrdi, nije promijenila.

"Ponosni smo na svoga sinovca. Prije 15 dana bio je tu, razgovarali smo cijelo poslijepodne. On se ništa ne ustručava reći i kaže sve. Ja kažem "Sinovac, ne boj se nikoga, radi po svome i gotovo."

Milanovići iz Glavica Donjih sigurni su da ih neće osramotiti jer, kažu, nije ni do sada.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!