Ostani doma
Hrvatska / Predsjednički izbori 2019.

'JA SAM NOVI GAZDA'

Dario Juričan o šatorima i plinskoj boci: 'Sve je spontano. Čekamo Milanovića, može birati šator'

Predsjednički kandidat Dario Juričan najavio je da će u pred Holdingom ostati do jutra

Bivši predsjednički kandidat Dario Juričan odlučio je zauzeti Zagrebački holding. Pred zgradu u Vukovarskoj ulici postavio je šatore i kombi. Rekao je da će cijelu noć biti ispred Holdinga.

Nakon 2014. i zagrebačke Savske ulice, kad je šator postavljen ispred Ministarstva branitelja, danas su postavljeni u Vukovarskoj ulici ispred zagrebačkog Holdinga. Sve zahvaljujući predsjedničkom kandidatu Dariju Juričanu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovo je spontano okupljanje. Znate kako je i u Savskoj sve bilo spontano. I plinsku bocu smo spontano dobili. I plakati su spontani", kazao je Juričan za RTL pa nastavio:

"Pobjednik sam izbora, četvrta sam politička opcija u ovoj zemlji, došao sam po svoj plijen. Čemu izbori ako se ne mogu izboriti za svoj plinen. Za mene je glasalo 88 tisuća ljudi, od mene se nešto očekuje. Dali su mi glas jer su znali da ću donijeti korupciju na vlast. Glupo je da ih razočaram i kažem da su izbori laž."

Plinska boca zasad je u kombiju, ali mogla bi doći na ulicu.

"Ne. Nadamo se da je nećemo morati upotrijebiti. Inače, šatori su tu kako bi u njega došao predsjednik. Nadamo se da će se Zoran Milanović pojaviti tu. Ne očekujem da će doći premijer. Predsjednik mora biti uz narod, dobit će i šator koji izabere. Bit ćemo tu do sutra u osam ujutro, pozdravit ću ljude i reći im da sam novi gazda."

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!