Ostani doma
Novosti / Svijet

pokazao veliko srce

Veznjak Juventusa kupio kuću ratnom veteranu i beskućniku kojeg je politika odbacila

Veznjak Juventusa kupio kuću ratnom veteranu i beskućniku kojeg je politika odbacila
Youtube

Pjanić je jedan od nogometaša koji se i ranije uvijek odazivao svim apelima i humanitarnim akcijama

Veznjak talijanskog prvaka i najveća zvijezda BiH nogometa Miralem Pjanić kupio je kuću beskućniku Ajetu Mamutiju iz Sarajeva koji je proteklih sedam godina živio u ruševinama, a političari su ga ignorirali, piše portal Novihorizonti.ba.

Ajet koji je sa 23 godine kao pripadnik Armije RBiH sudjelovao u najtežim bitkama oko Sarajeva, a dva je puta ranjavan, kaže da kada drugog izlaza nema, jedini je izlaz obratiti se javnosti i ispričati svoju priču. Nije krio suze i ništa nije tražio osim prilike da živi životom dostojnim čovjeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Godine provodim pod vedrim nebom, bez doma, bez ikoga svog. Nemam obitelj, siroče sam i kao mladić bio sam prihvaćen jedino u ratu, među svojim suborcima. Žena me napustila još davno, otišla je s drugim. Danas radim teške fizičke poslove da bih se prehranio, ali posla je sve manje i zbog godina i zdravstvenog stanja me odbijaju", ispričao je Mamuti.

Pokazao nam je svoje ratne pohvale, ponosan što je branio državu koju voli, mada je razočaran u one koji su je vodili nakon rata.

Kako prenosi portal najportal.net, nogometni reprezentativac BiH Miralem Pjanić, konačno je udomio ovog čovjeka i pružio mu dostojan život, kojeg godinama nije vidio niti mu se nadao.

Pjanić je jedan od nogometaša koji se i ranije uvijek odazivao svim apelima i humanitarnim akcijama, te nerijetko pomagao slične slučajeve.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!