Ostani doma
Novosti / Svijet

kremlj prisluškuje ovalni ured?

NSA skriva informacije od Trumpa: obavještajci se boje predsjednikovih veza s Rusijom

NSA skriva informacije od Trumpa: obavještajci se boje predsjednikovih veza s Rusijom
AP

Prema jednom od djelatnika u NSA-u, posljednja tri tjedna neke od američkih obavještajnih agencija počele su skrivati informacije od Ovalnog ureda

Internetska stranica koju je donedavno vodio zet Donalda Trumpa ustvrdila je kako američki špijuni najosjetljivije informacije drže podalje od Bijele kuće. 

Vezana vijest

Michael Flynn kaotičan start Skandal trese Bijelu kuću: savjetnik za nacionalnu sigurnost podnio ostavku zbog tajnih razgovora s Rusima

Prema jednom od djelatnika u NSA-u, posljednja tri tjedna neke od američkih obavještajnih agencija počele su skrivati informacije od Ovalnog ureda zbog straha kako bi Kremlj mogao prisluškivati. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Službenik je za New York Observer rekao kako se neke važne informacije skrivaju od Donalda Trumpa, a jedan zaposlenik Pentagona dodao je: 'Ne postoji mnogo toga za što Rusi u ovom trenutku ne znaju. Od 20. siječnja sumnjamo da Kremlj prisluškuje Ovalni ured'.

Ova vijest došla je odmah nakon informacije da je predsjednikov savjetnik za nacionalnu sigurnost Michael Flynn dao ostavku u duhu afere curenja obavještajnih informacija oko njegovih kontakata s ruskim veleposlanikom u Washingtonu.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!