Novosti / Svijet

ožiljci do kraja života

Izgrizli djevojčicu (1,5) u igraonici: 'Izgleda kao da su je napali bijesni psi, a ne djeca!'

Izgrizli djevojčicu (1,5) u igraonici: 'Izgleda kao da su je napali bijesni psi, a ne djeca!'
Youtube Screenshot

Dječak koji ju je ugrizao samo se smijao. Krv mu je bila svuda oko usana, no liječnici su potvrdili da ju je grizlo najmanje dvoje djece

Willow-Ivy Doherty, djevojčica stara 17 mjeseci bila je u igraonici kad se ostvarila najgora noćna mora svakog roditelja. Willow se, naime, taj dan bezbrižno igrala sa svojim bratom Tuckerom (6) i sestrom Aurorom (3), a s njima je bila i njihova majka Becky (33), javlja DailyMail.

Ova samohrana majka odvela je svoju djecu u igraonicu "Little Bees" u Seacroftu u Leedsu, a njihovu igru nadgledala je sa stola. Promatrala je svoju Auroru kad je začula jednu majku kako viče: "O moj bože, čije je ovo dijete?!" 

Becky se potreseno prisjetila situacije: "Žena je morala maknuti malenog dječaka s Willow koji ju je zubima držao za vrat. Potrčala sam prema njoj. Bila je plava i nije disala. A dječak koji ju je ugrizao samo se smijao. Krv mu je bila svuda oko usana." Vjeruje da je star oko dvije godine. Bio je u društvu svog brata (4).

Osoblje je odmah dojurilo pružiti prvu pomoć i tek se tada pojavila dječakova majka iako su je već tražili. Kad je majka dječaka vidjela što je napravio, neprestano je vikala: "Djeca to rade! Djeca to rade!"

Malena Willow-Ivy u bolnici je dobila injekcije protiv Hepatitisa B te su sanirali sve ugrize. Zadobila je četiri ugriza na licu, dva po prstima, nekoliko po glavi, jedan na uhu, jedan na ramenu, na zglobu i nozi, piše DailyMail.

"Liječnici su potvrdili da se radi o ugrizima najmanje dvoje djece", ispričala je majka.

Igraonica "Little Bees" ogradila se od ovog slučaja. Potvrdili su da su pružili prvu pomoć, no stoje pri stavu da djeca u njihovoj igraonici trebaju roditeljski nadzor jer nisu vrtić.

 

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!