Ostani doma
Novosti / Svijet

gnjusan zločin

Nisu se prestajali smijati: Nadrogirani snimali kako tenisicom siluju dvije žene u nesvijesti

Nisu se prestajali smijati: Nadrogirani snimali kako tenisicom siluju dvije žene u nesvijesti
Youtube Screenshot

Još gore, muškarci su mobitelima snimali ne samo nasilje već i pokušaje djelatnika Hitne pomoći da spase život ženi koja je bila u svojim dvadesetima

Nevjerojatno okrutno nasilje i ponašanje dogodilo se u Plymouthu na jednom kućnom tulumu kada su se dvije žene onesvijestile nakon ispijanja alkohola i drogiranja. Jedna od žrtvi kasnije je i umrla, javlja Mirror

Naime, dvojica nadrogiranih muškaraca, 30-godišnji Richard Hindmarsh i 39-godišnji Ibrahim Farmo, snimali su kako seksualno zlostavljaju dvije nesvjesne žene tijekom kućnog tuluma. Još gore, muškarci su mobitelima snimali ne samo nasilje već i pokušaje djelatnika Hitne pomoći da spase život ženi koja je bila u svojim dvadesetima, nazvana 'Gospođica X'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I jedan i drugi su dobili po 12 godina zatvora, a sudac Robert Linford rekao je da su seksualno zlostavljali obje žene s vrhom tenisica, što je ocijenio nevjerojatnim činom.

"I dok vas ne osuđujem za oduzimanje života te jadne, jadne žene, i dalje ostaje da je zadnja stvar koju je Gospođica X doživjela, pored bolničara koji su joj spašavali život, zlostavljanje od strane vas dvojice", rekao je Linford.

Farmo je oko 23 sata pozvao Hitnu pomoć u svoju kuću u engleskom gradu Plymouth, međutim nesretnoj djevojci nije bilo spasa, tako da nikada više nije uspjela povratiti svijest. Drugoj žrtvi, u svojim četrdesetima, koja je nazvana "Gospođica Y", pružena je pomoć u bolnici.

Hindmarsh, otac dvoje djece koji je radio kao radnik za održavanje i Farmo, bivši radnik u tvornici, priznali su krivnju za seksualne napade penetracijom.

Sudac Linford je rekao da su njih dvojica, nakon dugo vremena ispijanja alkohola i konzumiranja droga, iskoristili nesvjesne žene kako bi ih divljački zlostavljali.

"Uzastopno ste penetrirali u njih, uključujući i, nevjerojatno, s vrhom tenisica", rekao je sudac nadodavši da je snimljeni video, koji je morao pogledati, nešto najuznemirujuće što je ikada pogledao, piše Mirror.

"Vidi se kako se smijete, zezate i drogirate i izgovorate užasne komentare o te dvije žene, i to je trajalo mnogo, mnogo minuta."

Farmo je rekao policiji da je imao zabavu te da su dvije žene uzele drogu, vjeruje MDMA i kokain. Policija je pronašla na njegovu mobitelu 18 videa u trajanju od oko sat vremena. Snimke nisu prikazane na sudu, ali su ih pogledali odvjetnici i sudac.

Na nekim snimkama vidi se kako njih dvojica zlostavljaju žene, a na drugim snimkama u krupnom planu vide se njihova polugola tijela. Ne postoji dokazna građa koja bi upućivala na to da su okrivljenici nesretne žene namjerno i bez njihove volje drogirali i napili. Jedan drugi sudionik zabave vidio je kako Gospođica X uzima tablete.

Odvjetnik je rekao da Hindmarsh inače ne koristi kokain i da se malo toga sjeća vezano za tu noć. Nema objašnjenja za ono što je napravio, izrazio je žaljenje i ozbiljno se ispričao svima koji su pogođeni incidentom.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!