Novosti / Svijet

Svi u šoku

Sjedio u autu i čekao sina ispred škole: Upucan je pet puta i umro na licu mjesta

Sjedio u autu i čekao sina ispred škole: Upucan je pet puta i umro na licu mjesta
Jim Donegan/Facebook

Ubojstvo se dogodilo tokom dana u neposrednoj blizini dvije škole

Ispred škole u Belfastu ubijen je otac učenika. Jim Donegan sjedio je u svom autu i čekao sina kad ga je netko upucao. Umro je na licu mjesta. 

Otac dječaka bio je u četrdesetim godinama, a upucan je pet puta. Mirror javlja kako je njegovo ubojstvo povezano s bandama. Policija traga za ubojicom, čovjekom u četrdesetim godinama koji je imao obučen zaštitni prsluk. 

"To je bilo smaknuće koje je organizirano pod okriljem dana", kazao je izvor. 

Smatraju kako je ubojstvo bilo organizirano i planirano od samog početka. Policija vjeruje kako je ubojica pješke pobjegao s mjesta događaja. Još se ništa ne zna jer je istraga tek započela. 

U trenutku ubojstva bilo je prisutno jako puno djece. Djeca su se nalazila jako blizu mjesta nesreće i čudo je što nitko od njih nije bio ozlijeđen. 

Žrtva je sjedila u crvenom Porscheu i policija moli sve koji su vidjeli taj automobil da se jave. Isto tako, u blizini se nalaze još dvije škole, a djeca koja su svjedočila ovom mučnom događaju ostala su u šoku. Škola će svim učenicima pružati stručno savjetovanje kako bi što prije prebrodili ovo traumatično iskustvo, piše Mirror. 

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!