Novosti / Svijet

Bilo joj je samo 11 godina

Stravična ispovijest: 'Otac me silovao, a majka sjedila, pušila i gledala kako vrištim i otimam se'

Stravična ispovijest: 'Otac me silovao, a majka sjedila, pušila i gledala kako vrištim i otimam se'
Shutterstock

'Ovakav život gori je od smrti, al' nemam se hrabrosti ubiti. Čekam da me dokrajči droga. Neću još dugo, sto posto...'

Na Kaćkoj petlji, najpopularnijem okupljalištu prostitutki u Novom Sadu, većinom su Romkinje koje izgledaju barem desetljeće starije od svoje dobi. Iako su bile nepovjerljive, naposlijetku su ipak 'otvorile' dušu' novinarima, a ono što su ispričale o svojim životima su ispovijesti kao iz najgore noćne more.

"Nas osmero smo živjeli u kućici od dasaka u 'ciganskom naselju'. Imali smo samo jednu sobu. Tu smo spavali, prali se, jeli kad smo imali što. Mi, djeca, nismo išli u školu. Prosili smo s majkom po gradu i sav smo novac davali ocu koji se nije trijeznio. Uvijek mu je bilo malo. Tukao nas je i psovao, lomio ono malo sirotinje što smo skupili po odlagalištima otpada. Kada me je prvi put silovao, bilo mi je 11 godina. Braća i sestre samo su se zavukli ispod pokrivača. Mama je šutjela, pušila i gledala kako se otimam i plačem. Poslije je to bilo redovito, a onda je nasrnuo i brat... Pobjegla sam kod strine koja je dugo u tom poslu na ulici. Upoznala me s nekim mušterijama i tako sam se počela prostituirati", ispričala je novinarima Espresa 27-godišnja Dina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Kad se 'nafiksam', bude lakše'

"Poslije sam srela jednog muškarca. Bio je puno stariji od mene i zaljubili smo se. Bio je dobar prema meni, kupovao mi je stvari, vodio me na pljeskavice, nije mi dao da idem na ulicu. Tražio je da se preselim kod njega i da živimo kao muž i žena. Ubrzo sam shvatila da je narkoman. Težak. 'Dilao' je drogu da bi imao za sebe. Uzimao je sve više, a i ja sam se navukla, pa nam je ponestalo novaca. Što ću, opet sam izašla na ulicu. Rekao je da nema ništa protiv, takva je situacija. Bilo mi je teško, al' kad se 'nafiksam', bude mi svejedno", priznala je nesretna djevojka.

'Neću još dugo'

'Moj čovjek je umro prošle godine, predozirao se. Srce mi se slomilo. Voljela sam ga k'o boga. Nikad ruku nije podigao na mene. Ostala sam u kući s njegovim bratom i šogoricom i sad radim za njega. I on se drogira. Jako je agresivan, tuče i mene i svoju ženu, provaljuje mi u sobu, hoće spavati sa mnom, a ja popuštam. Nemam kamo otići. Htjela sam se 'skinuti' s heroina, naći neki posao da živim kao sav normalan svijet. A onda pomislim 'za koga?' Djece nemam i ne mogu zatrudnjeti, valjda zato što su me onako krvnički silovali kad sam bila mala. Ovakav život gori je od smrti, al' nemam se hrabrosti ubiti. Čekam da me dokrajči droga, da se preselim na onaj svijet kod mog čovjeka. Neću još dugo, sto posto...", završila je svoju stravičnu ispovijest nesretna djevojka.

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!