Novosti / Svijet

strava u italiji

Muškarac hrvatskog podrijetla pretukao sina (2) na smrt: 'Da, kriv sam. Nisam mogao zaspati'

Muškarac hrvatskog podrijetla pretukao sina (2) na smrt: 'Da, kriv sam. Nisam mogao zaspati'
en.wikipedia.org

Djetetovo tijelo bilo je puno modrica, na glavi je bila vidljiva rana, a noge su mu bile u povojima

A.H. (25), hrvatskog podrijetla, pretukao je na smrt svog svojeg dvogodišnjeg sina jer nije mogao zaspati. Pretpostavlja se da mu je smetao djetetov plač.

Tijelo mališana pronađeno je prizemnom stanu u ulici Ricciarelli u milanskoj zoni San Siro. Ubojica je policiji priznao zločin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Rekao je da nije mogao spavati, da je trpio bolove i grčeve pa je konzumirao i hašiš, međutim u trenutku ljutnje koja je iz njega izašla zbog neprekidnih bolova, pretukao je dijete na smrt", priopćio je vođa mobilnog tima milanske policije Lorenzo Bucossi.

Djetetovo tijelo bilo je puno modrica, na glavi je bila vidljiva rana, a noge su mu bile u povojima, javlja Il Messaggero.

Za stravičan slučaj policija je doznala nakon što su uplakani roditelji nazvali 112 i rekli da da im dijete ima problema s disanjem. Kad je policija stigla na mjesto događaja, majka Silvija Z. (23) optužila je partnera za sinovljevu smrt.

On je nakon dolaska policije pobjegao u drugi stan s dvije kćeri, ali ga je policija brzo našla.

Susjedi su šokirani događajem koji se zbio u njihovoj zgradi. Kažu da su majku znali viđati s djecom i da je je bila uvijek nasmiješena.

"Njezinog muža, pak, nisam već duže vrijeme vidjela. Htio ju je tući, prije nekog vremena, tu na ulici pred svima. Ne znam kako je to završilo", izjavila je susjeda.

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!