Novosti / Svijet

U obiteljskoj kući

Očuh djevojčicu mlatio do smrti, pa je bacio s balkona u 4 sata ujutro da prikrije zločin!

Očuh djevojčicu mlatio do smrti, pa je bacio s balkona u 4 sata ujutro da prikrije zločin!
facebook

Monstrum je navodno priznao zločin

Zoran A. (24) koji je uhićen zbog ubojstva trogodišnje pastorke L.F. u selu Prahovo kod Negotina u sjeveroistočnoj Srbiji, trogodišnju djevojčicu je pretukao u kući, a zatim je bacio s balkona kako bi prikrio zločin, doznaje Telegraf

Nakon što su roditelji prijavili da je dijete palo s terase Zoranove obiteljske kuće, u istragu su se uključili najiskusniji forenzičari i u kući pronašli tragove koji su razrješili stravičan zločin. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policiji je odmah bila sumnjiva priča da je dijete palo sa terase u četiri sata ujutro, jer roditelji nisu ponudili objašnjenje što je djevojčica u zoru radila sama bez nadzora na balkonu. 

VEZANE VIJESTI


"Osim ako nije mjesečarila, ovo se nije moglo dogoditi. Iz tog razloga započela je intenzivna forenzička pretraga prostorija kuće koja je dovela do otkrića brojnih tragova krvi, koji su potvrdili sumnju da je dijete pretučeno u kući,  a da ga je zatim nasilnik, shvatvši što je napravio, bacio s balkona na beton", govore izvori u Negotinu

Nakon što su okrivljenom Zoranu predočeni dokazi pronađeni u kući za koje nije imao objašnjenje, navodno je priznao da je dijete pretukao na smrt. Radi rekonstrukcije zločina radit će se analiza tragova krvi koje će pokazati gdje se nalazila djevojčica, a gdje očuh, u trenutku smrtonosnog napada. 

Pomoću tragova koji se nalaze u obiteljskoj kući rekonstruirat će se zločin, a tijelo djevojčice bit će poslano na obdukciju zbog povreda ruke i glave od koji h je navodno zadobila smrtonosne ozlijede.

Susjedi govore kako je majka djevočice prije mjesec dana počela živjeti sa Zoranom za koga tvrde da je već otprije poznat policiji, piše Telegraf.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.