Novosti / Svijet

tvrde da ih je zlostavljao

Obrat na suđenju sestrama za ubojstvo oca: 'Prišle smo mu straga. Ona je imala nož, a ja čekić...'

Obrat na suđenju sestrama za ubojstvo oca: 'Prišle smo mu straga. Ona je imala nož, a ja čekić...'
Screenshot You Tube

Sestre Kristina i Angelina Khachaturyan mogle bi dobiti osam do 20 godina zatvora

Tri sestre – Kristina, Angelina i Maria imale su 19, 18 i 17 godina kada su ubile svog oca, ali u samoobrani, tvrdile su, i to nakon godina seksualnog zlostavljanja i mučenja.  
Međutim, sada se dogodio neočekivani obrat. Naime, rodbina koja sumnja u njihovu nevinost, objavila je snimku u kojoj su, u stvari, priznale da je njihov otac, Mikhail Khachaturyan (57), u trenutku ubojstva bio omamljen sredstvima za smirenje koje je uzimao i da je sjedio u svojoj fotelji te im nije predstavljao nikakvu prijetnju kada su mu oduzele život. Riječ je o snimci s mjesta zločina nastaloj kada su djevojke policiji rekonstruirale događaj, piše Daily Mail.

Maria je nakon ubojstva koje se dogodilo proše godine nazvala policiju i prijavila da su ubile oca u samoobrani jer im je prijetio nožem. Međutim, na objavljenoj video simci Maria govori: „Sjedio je u naslonjaču. Angelina i ja smo mu prišle straga: ona je imala čekić, a ja nož.“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Onda se čuje Angelina: „Bila sam u kuhinji i pripremala mu jelo. No, onda smo rekle: hajdemo probati. Pitale smo najstariju sestru. Ona ga je poprskala suzavcem. Maria ga je prva ubola nožem. Tada se probudio, a onda sam ga ja dva puta udarila čekićem.“

Sestre su tvrdile da ih je otac godinama zlostavljao – tukao i silovao, no čini se da im ruska javnost sve manje vjeruje. Kristina i Angelina mogle bi dobiti osam do 20 godina zatvora dok je sud već donio odluku da najmlađa Maria nije razumijela posljedice onoga što su radile, piše Daily Mail.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!