Novosti / Svijet

izboden u ćeliji

Pedofil koji je zlostavljao i silovao stotine djece izboden na smrt: Neka su imala samo 6 mjeseci

Pedofil koji je zlostavljao i silovao stotine djece izboden na smrt: Neka su imala samo 6 mjeseci
Shutterstock/Screenshot You Tube

Richard Huckle osuđen je zbog stotine kaznenih djela zlostavljanja djece

Najveći pedofil u povijesti Velike Britanije Richard Huckle pronađen je u nedjelju na smrt izboden u svojoj zatvorskoj ćeliji.

Huckle (33) služio je 22 doživotne kazne zatvora zbog 191 kaznenog djela zlostavljanja djece od kojih su neka imala samo šest mjeseci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njegov cimer, osuđeni silovatelj Paul Fitzgerald kojemu su žrtve bile žene, za sada je glavni osumnjičeni, a ubojstvo je počinjeno improviziranim nožem, piše Daily Mail.

Ruchard Huckle sebe je predstavljao kao velikog vjernika, kršćanina, a svoje je žrtve vrebao u domovima za djecu i sirotištima u Maleziji i Kambodži gdje je predavao engleski i fotografiju. Zlostavljanjima se hvalio na svojem blogu „PedoPoints“, sve je snimao, a od 19. godine kada je počeo sa silovanjima djece prikupio je više od 20.000 fotografija na kojima je zarađivao.  

Otkriven je 2014. godine kada je australska policija raskrinkala mrežu pedofila na „dark webu“, a uhićen za Božić 2015. kada je došao u Britaniju posjetiti svoju obitelj. Tvrdio je da je neven, no na suđenju je priznao 71 kazneno djelo - silovanja, seksualni napad i seksualne aktivnosti s djecom. U konačnici je osuđen za zlostavljanje 23 djece, no istražitelji su pronašli više od 20.000 fotografija zbog čega je dobio 22 doživotne kazne zatvora. Trebao je odslužiti minimalno 25 godina prije nego što je mogao tražiti prijevremeni otpust.    

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!