Ostani doma
Novosti / Svijet

nije dobro prošlo

Glumila da ne može disati samo da dobije bolje sjedalo u avionu: Nakon prisilnog slijetanja završila u zatvoru

Glumila da ne može disati samo da dobije bolje sjedalo u avionu: Nakon prisilnog slijetanja završila u zatvoru
Shutterstock

Svi su putnici po slijetanju evakuirani, uključujući i putnicu koja je izmislila zdravstveni problem

Putnica koja se tijekom leta pretvarala da ima zdravstvenih problema kako bi dobila bolje sjedalo, svojim je glumatanjem natjerala pilota na prisilno slijetanje.

Neimenovana putnica letjela je iz floridske Pensacole prema Miamiju te se za vrijeme leta osoblju požalila da ima problema s disanjem, objavila je policijska uprava Pensacole.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No plan joj se izjalovio, a i stvari su se zakomplicirale jer je pilot odlučio zatražiti prisilno slijetanje zbog hitnog slučaja te je 'krenuo' natrag u Pensacolu. 

Svi su putnici po slijetanju evakuirani, uključujući i putnicu koja je izmislila zdravstveni problem kako bi se dokopala boljeg mjesta, kazao je glasnogovornik policije.

Službeno izvješće American Airlinesa glasi: U petak, 29. studenog, let 3508 tvrtke American Eagle vraćen je u zračnu luku u Pensacoli zbog putnice koja je zatražila liječničku pomoć. Zrakoplov je poletio u 5.43 i sletio natrag u Pensacolu u 6.26 ujutro. Svi su se putnici normalno iskrcali kroz glavna vrata zrakoplova. Putnicu koja se žalila na otežano disanje odveli su policija i medicinsko osoblje, a zrakoplov je bez nje poletio ponovno u 7.41."

Putnica je trenutačno u pritvoru u skladu sa zakonom države Floride koji omogućuje zadržavanje u zatvoru osoba s mentalnim poteškoćama tijekom 72 sata, ako se ustanovi da su zanemarene ili da mogu naškoditi sebi i drugima".

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!