Ostani doma
Novosti / Svijet

BAJKOVITI PRIZORI

Bijela kuća u božićnom ruhu: Drvce visoko 6 metara, više od 14 tisuća ukrasa, umjetni snijeg...

Božićno drvce koje se može vidjeti u Bijeloj kući visoko je šest metara

Američkoj predsjedničkoj obitelji ovo je treći Božić u Bijeloj kući, a Melaniji Trump pripala je čast okititi unutrašnjost predsjedničke rezidencije po vlastitoj želji. Ovogodišnja tema ukrašavanja bila je domoljublje, a kako bi sve bilo besprijekorno s pripremama je prva dama krenula već u srpnju.

Tema je bila domoljublje

Raskoš na svakom koraku: više od 14 tisuća ukrasa, 30 stabala, umjetni snijeg i pomno odabrane crvene ruže. I ove godine Melania Trump ponosno je pokazala novo, blagdansko ruho Bijele Kuće. Stotine volontera radile su mjesecima, a zadana tema bila je domoljublje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Prva dama i ja smo oduševljeni što ste došli u Bijelu kuću. Ako pogledate unutra, vidjet ćete Ovalni ured. Neki od vas nisu bili ovdje, ali mi, svaki put kada šetamo Bijelom kućom, shvatimo koliko je zapravo posebna'', izjavio je američki predsjednik Donald Trump.

Sve i mora biti posebno, pa tako i glavno drvce, visoko šest metara koje je stiglo iz Pensilvanije. Organizirana razgledavanja, božićne zabave, večere u blagdanskom ozračju u Bijeloj kući doživjet će svjetski državnici, ali i javnost.

''Ponosna sam na sve što je učinio moj suprug, njegova administracija i cijela moja obitelj, i to u ime američkog naroda'', rekla je američka prva dama Melania Trump.

Inače, sve prve dame uvijek su u prosincu ukrašavale Bijelu kuću. Naravno, prva koja je zadala blagdansku temu bila je Jackie Kennedy. Bijelu kuću je 1961. godine ukrasila na temu sad već nadaleko poznatog Orašara.

Reci što misliš!