Ostani doma
Novosti / Svijet

NA KRAJU SVE PRIZNAO

Zastrašujuć zločin: Ubio oca, bebu od četiri mjeseca i majku, koju je potom silovao tri sata

Zastrašujuć zločin: Ubio oca, bebu od četiri mjeseca i majku, koju je potom silovao tri sata
Shutterstock

Branio se činjenicom da je bio pod utjecajem narkotika u trenucima koje je teško i opisati

Poremećeni pervertit u Indiji ubio je muškarca (35), ženu (30), njihovo četveromjesečno dijete, potom silovao njihovu desetogodišnju kćer pa napao i četverogodišnjeg sina. Nažalost, 38-godišnjak imenovan samo kao Nasiruddin nije se zaustavio na tome.

Mrtvu majku troje djece silovao je nakon svih zločina puna tri sata, a potom fotografirao što je počinio pa te fotografije pokazao šogorici. Što ga je u konačnici vrlo vjerojatno i koštalo uhićenja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pred sudom je priznao sve gnjusne zločine, a branio se činjenicom da je bio pod utjecajem narkotika u trenucima koje je teško i opisati. Policija vjeruje da je na sjeveru Indije počinio niz sličnih zločina, ali to tek treba dokazati.

Veliki je to šok i udarac za Indiju, u kojoj su zločini vezani uz silovanja i ubojstva nažalost prečesti. U listopadu su javnost zgrozili učitelji škole za djecu s posebnim potrebama jer otkrilo se da su dva mjeseca silovali 15-godišnju i slijepu učenicu. U rujnu su pak nećaci silovali ujnu, a na kraju ju je bivši suprug prisilio da popije kiselinu, i to pred očima njihove kćerke.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!