Ostani doma
Novosti / Svijet

počinitelj nije poznat

Osvojio jackpot od 800.000 kuna, no već nakon par dana doživio šok: 'Odmah sam zvao policiju'

Osvojio jackpot od 800.000 kuna, no već nakon par dana doživio šok: 'Odmah sam zvao policiju'
Tino Juric/PIXSELL

Za sada nije utvrđeno tko se na ovaj način želio našaliti ili možda zbilja napakostiti (ne)sretnom dobitniku

Beograđanin J. Lj. (35) neugodno se iznenadio kada je oko svoje zgrade vidio plakate sa svojom slikom i obavijesti da je u jednoj kladionici dobio jackpot od nešto više od 820.000 kuna. Sve je odmah prijavio policiji. Za sada nije utvrđeno tko se na ovaj način želio našaliti ili možda zbilja napakostiti, ali Beograđanin na sreću nije doživio nikakve neugodnosti, piše Blic.

Plakat s njegovom fotografijom

''Jackpot sam dobio u jednom beogradskoj kladionici i to je koliko znam najveći dobitak tog tipa u Srbiji. Zamolili su me da me fotografiraju s čekom i da fotografiju objave na društvenim mrežama. Dokaz i da se običnim ljudima može posrećiti. Pristao sam, stoga je moja fotografija objavljena, s tim da nisu napisani moji podaci'', objasnio je za Blic sretan dobitnik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, nekoliko dana kasnije, dogodilo se neugodno iznenađenje. Na zgradi u kojoj stanuje osvanuo je plakat na kome se nalazila upravo njegova fotografija. I ne samo na toj, već i na okolnim zgradama.

''Gdje god sam vidio plakate, ja sam ih skinuo. Uz to je bilo napisano i gdje radim. Bio sam u šoku jer je to mogao učiniti samo netko tko me poznaje. Ali nitko mi zaista ne pada na pamet, iako sam dosta razmišljao tko bi mogao stajati iza toga. Prijavio sam sve policiji i rečeno mi je da će mi se za dva, tri dana neko javiti. Međutim, do dana današnjeg poziv nisam dobio'', kazao je J.Lj.

Iako su njegove fotografije i podaci bili zalijepljeni po zemunskim zgradama, J. Lj. na sreću nije imao nikakvih neugodnosti.

''Da mi je itko želio nauditi, učinio bi to odmah. Automobil mi je cijelo vrijeme parkiran ispred zgarde i nitko ga nije oštetio ili ostavio neko poruku upozorenja. U međuvremenu novce sam potrošio, riješio stambeno pitanje, tako da novca više nema. Ali ne daj Bože da su nekoga privukli ti plakati i da mi je poželio oteti novac. Kako da mu dokažem da ih više nema i da sam kupio stan'', zapitao se dobitnik jackpota.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!