Novosti / Svijet

LUKAVE METODE

Bivši Trumpov liječnik: 'Skrivao sam sladoled od njega i potajice mu ubacivao povrće u hranu'

Bivši Trumpov liječnik: 'Skrivao sam sladoled od njega i potajice mu ubacivao povrće u hranu'
Instagram

Nikad u Bijelu kuću nije ušao stariji predsjednik i potrebno je dodatno brinuti o njegovom zdravlju

Američki predsjednik Donald Trump čest je promotor nezdrave hrane, što namjerno, što slučajno i to može imati loše posljedice na njegove pristaše i sljedbenike. Jer, dok si taj 73-godišnjak zbog političkog i financijskog statusa može priuštiti najbolje liječnike na svijetu, mnogi koji slijede njegove prehrambene navike ne mogu, pa su samim time u opasnosti.

Hamburgeri, krumpirići, pržena i začinjena hrana dio su svakodnevice američkog predsjednika proteklih desetljeća, ali ozbiljnih posljedica za zdravlje nije imao. Objasnio je taj detalj njegov bivši liječnik dr. Ronny Jackson.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Genetika. Neki ljudi imaju sjajne gene. To je razlog zašto si može priuštiti takvu prehranu. Da je pazio što jede posljednjih 20 godina, poživio bi 200 godina", kazao je dr. Jackson pa nastavio:

"Kad je ušao u Bijelu kući, Trump je imao 70 godina i tako postao najstariji predsjednik u povijesti, ali moj je cilj bio dovesti ga u formu i pomoći da "skine" desetak kilograma. Uveo sam rekreaciju kao obaveznu u Bijelu kuću, onemogućili smo mu sladoled kad god bi ga htio, u pire smo mu prikriveno ubacivali povrće."

Nažalost po dr. Jacksona, rekreacija nije zaživjela, ali prehrambene je navike Trump donekle usvojio. Ipak, ponajviše se oslanja na pilule koje snižavaju kolesterol, a uzima ih svakodnevno zajedno s pilulama protiv ćelavosti.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!