Ostani doma
Novosti / Svijet

NEVJEROJATAN SLUČAJ

Kako je to moguće? Otac proslavio rođenje blizanaca i saznao da jedan ipak nije njegov!

Kako je to moguće? Otac proslavio rođenje blizanaca i saznao da jedan ipak nije njegov!
Thinkstock

Ovo nije prvi slučaj zabilježen u Kini, već ih je bilo i ranije koji su završili u medijima

Novopečeni otac šokirao se kada je saznao da njegovi blizanci imaju čak dva biološka oca. Otac, čiji identitet je ostao nepoznat, saznao je strašnu istinu kad je otišao prijaviti svoju tek rođenu djecu (a to u Kini uključuje i DNA test).

Vezana vijest

Zlostavljanje, žena


Kako navode kineski mediji, čovjek je ostao zaprepašten kad je shvatio da ga  je njegova žena prevarila. Deng Yajun koji je radio test očinstva na djeci kazao je kako su šanse da blizanci imaju dva biološka oca 1 u 10 milijuna slučajeva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Za početak, jajnici majke taj mjesec moraju proizvesti dva jajašca umjesto jednog da bi uopće mogla imati blizance",  istaknuo je Deng koji inače radi i kao direktor Centra za forenzičku identifikaciju Beijing Zhongzheng i dodao: "Onda ona mora imati spolne odnose s dva muškarca u jako kratkom roku kako bi to bilo moguće."

Rezultati su pokazali da djeca imaju istu majku, ali ne i istog oca. Blizanci rođeni s različitim očevima jako su rijetka pojava poznata i kao heteropateralna superfekcija. Ovo nije prvi slučaj zabilježen u Kini, već ih je bilo i ranije koji su završili u medijima zbog obveznih DNA testova kojima se ne može ništa sakriti, javlja Daily Mail

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!