Ostani doma
Novosti / Svijet

Sesksualno zlostavljanje u Srbiji

Horor: Djevojčica napisala sastavak za zadaću i otkrila stravične stvari o svojoj obitelji

Horor: Djevojčica napisala sastavak za zadaću i otkrila stravične stvari o svojoj obitelji
Shutterstock

O jezivom zločinu je učiteljica odmah obavijestila školskog psihologa i ravnatelja koji su slučaj prijavili policiji

Policija je uhitila L. R. (64) iz Kragujevca u Srbiji zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju 12-godišnju pokćerku. Jeziv slučaj je prijavila učiteljica djevojčice nakon što je pročitala njen sastavak.

Prema riječima izvora iz istrage, očuhu je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedopuštene spolne radnje. Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu, određen mu je pritvor do 30 dana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Zbog situacije s pandemijom, djevojčica nastavu prati on line. Razred je trebao za domaću zadaću napisati satavak u kojem će otkriti jednu svoju tajnu, a potom su ih fotografirali i poslali nastavnici na Viber'', kaže sugovornik.

''Opisala je da je mamin muž neprimjereno dodiruje kada ostanu sami. Navodno ju je mazio po grudima i intimnim dijelovima tijela te prijetio da to nikome ne govori, jer će se onda dogoditi nešto loše, kao i da to mora da biti njihova tajna'', kaže izvor.

Kako dodaje, kada je nastavnica pročitala sastavak, zaprepastila se i o tome obavijestila školskog psihologa, razredika i ravnatelja škole, piše Blic.

''Psiholog je odmah obavio razgovor s učenicom, u kojem je ona potvrdila sve ono što je napisala u sastavku. Škola je obavijestila policiju i tužiteljstvo'', pojašnjava izvor i dodaje da će se tijekom istrage utvrditi koliko dugo je djevojčica trpjela seksualno nasilje.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!