Ostani doma
Novosti / Svijet

BiH na nogama

Susjed oteo djevojčicu: 'Otišla je baciti smeće, a onda je stigla poruka 'nećeš je više nikada vidjeti''

Susjed oteo djevojčicu: 'Otišla je baciti smeće, a onda je stigla poruka 'nećeš je više nikada vidjeti''
PIXSELL/Facebook

Sestra otete djevojčice je kazala kako je njihov susjed psihički nestabilna osoba i da se plaši za život djevojčice

Na području Tuzlanskog kantona, točnije u Lukavcu, u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima je nestala 15-godišnja djevojčica. Njen nestanak je prijavila sestra Emira Nukić.

''Mi smo jučer sjedili ispred kuće u dvorištu. Ona je otišle baciti smeće i nije se vratila. Moja sestra nije imala društvene mreže, nije ni izlazila. Potom je mom ocu zazvonio telefon. Bio je to naš prvi susjed koji je rekao 'nećeš je više nikada vidjeti i prekinuo. Strah me da je ne ubije. Odmah smo prijavili policiji, uključili su se inspektori, svi... Raspisana je potjernica za njim, za Denisom Mehićem. On ima oko 40 godina, nije ni psihički stabilna osoba. Nikada nismo bili u svađi s njim, da nam ovako nešto učini. Ona ima samo 15 godina, molim se da je živa. Policija je pretresla više lokacija u Tuzli, Banovićim i Lukavcu, ali za sada nema informacija '', rekla je kroz suze Emira Nukić za Dnevni avaz.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz MUP-a Tuzlanskog kantona je priopćeno da je u ponedjeljak oko 19,40 sati u prostorije policijske postaje došao S. N. i prijavio osobu inicijala D. M., rođen 1984.godine, da je odveo njegovu 15-godišnju kći. 

''Za 15-godišnjakinjom je raspisana potraga, obaviješten je dežurni tužitelj, po čijim uputama postupaju službenici OKP PU Lukavac i poduzimaju potrebne mjere'', priopćeno je iz policije.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!