Ostani doma
Novosti / Svijet

10 ozlijeđenih policajaca

Ministar unutarnjih poslova Srbije: 'Policajcu su slomljene obje noge. Razbijaju stakla, uništavaju imovinu'

Tvrdi da postoje snimke na kojima prosvjednici bacaju suzavac na policiju

Srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović sazvao je izvanrednu press konferenciji u povodu novih velikih nereda u Srbiji.

"Ovo je ogoljeno apsolutno nasilje. Pokušava se preuzeti vlast nedemokratski. Ljudi su večeras mogli vidjeti suzdržano ponašanje policije koju su gađali bakljama, kamenjem od 2 do 3 kilograma. Policajci su izloženi linču. Ovo je nasilje da bi netko došao na vlast mimo volje naroda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Premda je policija bila suzdržana, krenuli su kada je postalo neizdrživo, kada im je život bio ugrožen. Tukli su ih motkama, lopatama, imamo snimke", rekao je Stefanović.

Kazao je kako ovo nema veze s koronavirusom, nego s nasiljem.

Prosvjed u Beogradu

"Imamo 10 ozlijeđenih policajaca, jednom su slomljene obje noge. Vukli su ga sa stepenica. Kakav to monstrum netko mora biti? Kako se osjećaju njihove obitelji? Užasne stvari se događaju", rekao je.

Vezana vijest

Tvrdi da postoje snimke na kojima prosvjednici bacaju suzavac na policiju. 

"Prosvjednici su bacali suzavac na policiju, postoje snimke. Užasne stvari. Rekao je predsjednik Srbije da nasilje neće pobijediti. Privest ćemo svakoga tko ugrozi sigurnost, zdravlje, život. Razbijaju stakla, uništavaju imovinu", kazao je Stefanović.

Vezana vijest

Prosvjed u Beogradu

Tražio je od svih da se suzdrže od nasilja

"Za mene i moju obitelj ovo je vjerojatno najtužniji dan u životu. Danas sam pokopao oca. Ali danas je i dan kad kažem da Srbija nikada neće izgubiti od ovakvih ljudi", rekao srpski ministar unutarnjih poslova. 

Vezana vijest

beograd prosvjedi

"Po Beogradu i gdje god to bude potrebno noćas će kružiti snažne ophodnje", kazao je.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!