Ostani doma
Novosti / Svijet

ponovno gori

U središtu Bejruta izbio drugi požar u tjedan dana svega nekoliko metara od mjesta razorne eksplozije, stanovnici u panici!

U središtu Bejruta izbio drugi požar u tjedan dana svega nekoliko metara od mjesta razorne eksplozije, stanovnici u panici!
AP Images

Ovo je drugi požar unutar tjedan dana koji je buknuo u središtu Bejruta.

U utorak je izbio požar u još nedovršenoj robnoj kući u središtu Bejruta, tek nekoliko metara od razorne eksplozije 4. kolovoza u bejrutskoj luci koja je uništila veliki dio glavnog libanonskog grada.

Stanovnici iz tog dijela grada su kazali da je gusti dim dio izazvao paniku jer je ovo drugi požar unutar tjedan dana u Bejrutu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vatrogasci su uspjeli ugasiti požar u zgradi koju je dizajnirala poznata arhitektica Zaha Hadid. Uzrok požara još se ne zna.

Vezana vijest

pozar1

Prošli četvrtak je izbio požar u skladištu u bejrutskoj luci koji je također izazvao paniku među stanovnicima, još uvijek pod dojmom prije mjesec dana i razorne eksplozije 2700 tona amonijevog dušika koji je bio uskladišten u neodgovarajućim uvjetima, također u skladištu u bejrutskoj luci.

U toj je eksploziji poginulo više od 190 ljudi, šest tisuća je ozlijeđeno, a oko 300 tisuća ljudi je ostalo bez krova nad glavom.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!