Ostani doma
Novosti / Svijet

nevjerojatno

VIDEO Usred sjednice parlamenta političar ljubio grudi svoje ljubavnice: 'Bila je na ugradnji grudi'

VIDEO Usred sjednice parlamenta političar ljubio grudi svoje ljubavnice: 'Bila je na ugradnji grudi'
Youtube/Todo Noticias

Osramoćeni 47-godišnji političar odstupio je u četvrtak navečer

Prisustvovanje na sjednicama putem videoveze izrodilo je novom vrstom političkog skandala. Argentinski je zastupnik strogo kažnjen jer je tijekom online parlamentarnog zasjedanja ljubio grudi svoje partnerice.

Na velikom ekranu

Oženjeni otac troje djece Juan Emilio Ameri sve je šokirao kada je plaušu pozvao da mu sjedne na koljeno i nježno ga miluje, prije nego se sagnuo i poljubio njezinu desnu bradavicu, javlja Jutarnji list

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osramoćeni 47-godišnji političar odstupio je u četvrtak navečer. Skandalozne scene odigravale su se na velikom ekranu tijekom rasprave o dugu pokrajine Salta, na kojemu su bili vidljivi i drugi zastupnici koji su na sjednici nazočili iz svojih domova.

Bizarno je što je Ameri prošle godine u prosincu osumnjičen za seksualno zlostavljanje tinejdžerice.

Vezana vijest

Kompromitirajuće fotografije objavila je djevojčica

''Jako se sramim, bio sam uvjeren da je pao internet. Internetska veza je jako loša u unutrašnjosti zemlje. Moja partnerica je upravo uzašla iz kupaonice. Upitao sam ju je li sve u redu sa silikonskim implantantima, ona je naime prije 10 dana bila na ugradnji dojki. Pitao sam je mogu li je poljubiti, pa sam to i učinio. Poljubio sam je u grudi. To je sve'', rekao je argentinski političar.

Djevojka koja se bila s njim na snimci je Celeste Burgos, Amerijeva djevojka i politička savjetnica. Zbog skandala je izašla na vidjelo činjenica da je Ameri rastavljen od supruge Alejandre Escudero.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!