Ostani doma
Novosti / Svijet

Vrijeđanje, vikanje, upadanje u riječ...

VIDEO Ovo su najupečatljiviji trenuci sinoćnje predsjedničke debate, pogledajte!

Iako je većina gledatelja iznervirana debatom dvojice predsjedničkih kandidata, ona je pružila puno pamtljivih trenutaka.

Prva od tri planirane predsjedničke debate uoči izbora u SAD-u održana je sinoć i iako vjerojatno neće promijeniti mišljenje većine birača koji su se odavno opredijelili za jedan od dva tabora, pružila je mnoštvo pamtljivih trenutaka.

U jednom je trenutku, kada je Donald Trump napadao Joea Bidena da je njegov sin primio novac od Moskve, te ga konstantno prekidao kada je on to pokušao osporiti, bivši potpredsjednik rekao "Teško je doći do rijječi od ovog klauna, oprostite, osobe."

Hoćeš li zašutjeti?!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U drugom trenutku, prilično iznervirani Biden upitao je aktualnog predsjednika hoće li zašutjeti. Biden je naime pokušavao odgovoriti na pitanje o pravosuđu, no Trumpova taktika cijelo je vrijeme bila da ga prekida i pokuša izbaciti iz takta.

Trump nije osudio rasiste

Mnogima je zazvonila u uhu činjenica da Trump nije osudio bijele rasiste, već je problem često nasilnih prosvjeda prevalio na "antifa" pokret.

Teže riječi svakako su dolazile od Bidena, u jednom je trenutku Trumpa nazvao lažovom: "Neću osporavati njegove laži. Svi znaju da je lažov."

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!