Ostani doma
Novosti / Svijet

TERORISTIČKI ČIN?

Drama u Parizu! Policija ubila zločinca: Nožem je obezglavio svoju žrtvu?

Drama u Parizu! Policija ubila zločinca: Nožem je obezglavio svoju žrtvu?
Ilustracija: Ivo Cagalj/PIXSELL

Francusko tužiteljstvo za borbu protiv terorizma objavilo je da je do napada došlo u Conflans St. Honorineu oko 17,00 sati, u blizini jedne školske institucije

Francuska policija u petak je ubila napadača koji je hladnim oružjem usmrtio muškarca u predgrađu Pariza, rekao je policijski izvor.

Ranije je rečeno da je napadač ubodom nožem u vrat usmrtio svoju žrtvu, a zasad nije jasno je li ju i obezglavio jer su izvješća proturječna.

Napad u blizini škole

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Francusko tužiteljstvo za borbu protiv terorizma objavilo je da je do napada došlo u Conflans St. Honorineu oko 17,00 sati, u blizini jedne školske institucije.

Glasnogovornik policije rekao je da je ubijen školski profesor. Otvorena je istraga za "ubojstvo vezano uz teroristički motiv" i za "zločinačko terorističko udruživanje".

Drugi je policijski izvor rekao da je napadač vikao 'Allahu Akbar'.

Ministar prekinuo put u Maroko

Francuski ministar unutarnjih poslova Gerald Darmanin prekinuo je put u Maroko i vraća se u Pariz.

Francuska agencija France presse navodi da su policajci stigli na poziv zbog sumnjivog muškarca koji se kretao oko škole.

Po dolasku, pronašli su jednog mrtvog muškarca i potom uočili sumnjivca oko dvjesto metara dalje. On im je prijetio hladnim oružjem koje im je izgledalo poput noža, te su otvorili vatru i ubili ga.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!