Ostani doma
Novosti / Svijet

Trebao mu je predah

Prvo je nahvalio samog sebe, a onda mu je dosadilo? Usred samita G-20 Trump otišao na golf

Prvo je nahvalio samog sebe, a onda mu je dosadilo? Usred samita G-20 Trump otišao na golf
AP

Nakon što je iskoristio svoj trenutak u središtu virtualne pozornosti, Trumpa je zamijenio ministar financija Steven Mnuchin.

Američki predsjednik Donald Trump otišao je igrati golf nakon kratka obraćanja videovezom na samitu G-20, koji je ugostila Saudijska Arabija, ali koji se održava virtualno zbog pandemije.

Na sastanku se i pohvalio

Trump koji još nije prihvatio poraz nakon izborne pobjede Joea Bidena na predsjedničkim izborima 3. studenoga, govorio je na početku dvodnevna virtualnog sastanka na vrhu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izvor koji ima pristup sastanku, zatvorenome za medije, objavio je da je Trump "rekao da je obavio apsolutno nevjerojatan posao za vrijeme svojeg mandata, na ekonomskom planu i u pandemiji".

Vezana vijest

Donald Trump

Bila je to pokazna vježba iz "samoreklamiranja", rekao je izvor dodavši da Trump "o globalnoj situaciji nije rekao ništa".

"Bila je čast raditi s vama i radujem se suradnji s vama u budućnosti, i još dugo vremena", rekao je Trump, navodi drugi sudionik.

'Gotov si'

Nakon što je iskoristio svoj trenutak u središtu virtualne pozornosti, Trumpa je,dok je trajalo obraćanje drugih svjetskih čelnika, zamijenio ministar financija Steven Mnuchin.

Kasnije je napustio Bijelu kuću te je otišao na svoje golf igralište u Virginiji, nedaleko od Washingtona.

Vezana vijest

Donald Trump

Dočekala ga je šačica pristaša s Trumpovim zastavama, jedna s likom 45. američkog predsjednika i natpisom "Još četiri godine".

Na drugom natpisu međutim poruka: "Suoči se. Gotov si."

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!