Ostani doma
Novosti / Svijet

afera iz 90-tih

Najveća tajna vladara Rusije: Vladimir Putin ima 17-godišnju kćer sa spremačicom?

Najveća tajna vladara Rusije: Vladimir Putin ima 17-godišnju kćer sa spremačicom?
Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Navodna kći Yelizaveta koristi lažno prezime uz koje je vezano nekoliko profila na društvenim mrežama

Ruski predsjednik Vladimir Putin navodno ima kćer tinejdžerku čija je majka bila spremačica. Yelizaveta Vladimirovna ima 17 godina i navodno je kći Putina i Svetlane Krivonogikh čija je afera započela kasnih 90-ih godina, prenosi Daily Mail.

Putin, koji iznimno cijeni privatnost kada je riječ o njegovoj obitelji, nije odgovorio na tvrdnje, a glasnogovornik Kremlja Dmitry Peskov niječe znanje o Svetlani i njenoj kćeri.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema informacijma koje su prikupljenje na ruskoj istraživačkoj stranici Proekt, Yelizaveta na rodnom listu nema navedeno ime oca, ali je potencijalna povezanost s Putinom proizašla iz njenog drugog, srednjeg imena Vladimirovna - koje se u Rusiji tipično izvodi iz očeva imena.

Nije jasno gdje su se Putin i Svetlana upoznali ni zašto su se razišli, ali ona i dalje uživa u kući u St. Petersburgu te posjedima u Sochiju i Moskvi, čija je ukupa procijenjena vrijednost 11 milijuna dolara.

Vezana vijest

Vladimir Putin

Prema Proektu, kći Yelizaveta koristi lažno prezime i uz njega je vezano nekoliko profila na društvenim mrežama. Slike prikupljenje s njih svjedoče fenomenalnoj sličnosti s Putinom, ali ih je obrisala sa svojih profila nakon što joj je majka kontaktirana u vezi priče.

Ruski predsjednik bio je u braku s Lyudmilom Aleksandrovnom Ocheretnayom od 1983. do 2013. godine i zajedno imaju dvije kćeri - Katerinu Tikhonovu te Mariu Vorontsovu.

No ipak, Putin nikada nije javno priznao da su njegove kćeri.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!