Ostani doma
Novosti / Svijet

lažno predstavljanje

Policija traži muškarca koji je ženi ubrizgao lažno Covid cjepivo, a onda joj to naplatio 1360 kuna

Policija traži muškarca koji je ženi ubrizgao lažno Covid cjepivo, a onda joj  to naplatio 1360 kuna
AP Images

Prišao je žrtvi 30. prosinca u njezinu domu i tvrdio da je radnik u zdravstvu

Policija u Velikoj Britaniji traga za muškarcem koji je navodno ubrizgao 92-godišnjakinji lažno cjepivo protiv koronavirusa za to joj naplatio 160 funti (1360 kuna). Londonska policije apelirala je na javnost za pomoć u identificiranju muškarca koji  je osumnjičen za prijevaru.

Tražio je novac za davanje lažnog Covid cjepiva. Policijska uprava objavila je slike osumnjičenog, muškarca za kojeg se vjeruje da je u ranim tridesetima. Prišao je žrtvi 30. prosinca u njezinu domu u Surbitonu na jugozapadu Londona, tvrdeći da je iz državne zdravstvene službe (NHS), piše CNN. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osumnjičenik je potom staricu cijepio u ruku, priborom koji se prema njezinim riječima sličio pikadu. Nakon toga je tražio novac. U ponedjeljak je muškarac drugi put otišao do nje i zatražio daljnju uplatu od 100 funti.

Vezana vijest

prijevara, novac, policija

Londonska policija izjavila je kako još nije poznato što je bilo u lažnom cjepivu, no kako su je liječnici pregledali i kako nije pretrpjela nikakve štetne učinke. Detektiv Kevin Ives cijeli slučaj je opisao kao ''odvratan i posve neprihvatljiv napad na nedužnu osobu, što se neće tolerirati''. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!