Ostani doma
Novosti / Svijet

iznio dokaze

Ruski Dario Juričan: Objavljen dokumentarac o Putinovoj palači u režiji Alekseja Navaljnog i njegova tima

U dva dana pogledan je 47 milijuna puta

Ono što je Milanu Bandiću Dario Juričan, sada je Vladimiru Putinu postao Aleksej Navaljni. Naravno na puno puno većoj pozornici. Navalni i njegov tim objavili su dokumentarac o palači na Crnom moru koja je, kako navode, vrijedna milijardu i 400 milijuna dolara i u vlasništvu ruskog predsjednika Putina.

U dva dana pogledan je 47 milijuna puta. Navalni u filmu dugom skoro dva sata navodi da ima dokaze da palača sadrži podzemni casino i klizalište. Odmah su naravno reagirale ruske vlasti. Sve negiraju, kažu kako Putin nije vlasnik nikakve palače. Cijeli ovaj podvig Navalnijevog tima posebno je impresivan budući da se Navalni još uvijek nalazi u ruskom zatvoru. Uhićen je prije četiri dana odmah nakon što se vratio u Rusiju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na početku dokumentarca objašnjava da je sve snimljeno nakon što je izašao s intenzivne njege gdje se oporavljao od trovanja Novičkom. 

Vezana vijest

Navaljni

"Ako tražite ukupnu cijenu Putinove palače u blizini Gelendžika, odgovor na ovo pitanje nije lako dati jer takvi objekti s tunelima urezanim u stijene i podzemna hokejska igrališta jednostavno nisu na prodaju. Ali možemo procijeniti minimalni trošak, odnosno koliko je novca na to potrošeno. Ukupno je to 100 milijardi rubalja. Zbog toga ga nazivamo najvećim mitom na svijetu. Putinovi prijatelji, koji od njega dobivaju pravo da kradu što god žele u Rusiji, mnogo su mu zahvalni. No, i oni su skupili 100 milijardi rubalja i za taj novac sagradili palaču za svog šefa", rekao je Navalni.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!