Ostani doma
Novosti / Svijet

život piše priče

Upoznale su se u kafiću i postale prijateljice, a nakon osam godina saznale su šokantnu istinu!

Upoznale su se u kafiću i postale prijateljice, a nakon osam godina saznale su šokantnu istinu!
Facebook/Cassandra Raquel Madison

Međutim, kada je Cassandra upoznala svoje biološke roditelje, saznala je kako ima sestru

Julia Tinetti koja ima 31 godinu i Cassandra Madison koja ima 32 godine upoznale su se 2013. godine u jednom baru u Connecticutu gdje su obje radile i bile kolegice. 

Međutim, ni jedna od njih dvije nije primjećivala da sliče jedna na drugu, dok mi potpuni stranci nisu počeli ukazivati na to.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na svom Facebook profilu Cassandra je napisala: "Julia je primijetila dominikansku zastavu na mojoj ruci i prokomentirala kako je ona Dominikanka, ali kako je posvojena od tamo. Zaustavila sam je i rekla joj kako sam ja isto posvojena. Postale smo prijateljice, počele smo se oblačiti slično i svima smo govorile kako smo sestre." 

Vezana vijest

Ovca

Napravile su DNA test 

Julia i Cassandra još su osam godina bile nesvjesne kakvu vezu dijele. Počele su razmišljati o tome jesu li u rodu, ali njihovi papiri za posvajanje se nisu poklapali. 

"Na papirima je pisalo kako smo iz dva različita grada i kako smo imale dva različita prezimena. Čak se ni imena naše majke nisu preklapala", rekla je Julia za Good Morning America.

Međutim, kada je Cassandra upoznala svoje biološke roditelje, saznala je kako ima sestru. 

Njihovi roditelji imali su devetero djece, trojicu dječaka i šest djevojčica, ali bili su prisiljeni Cassandru i Juliu dati na posvajanje jer nisu mogli prehranjivati tako veliku obitelj. 

Cassandra je nastavila: "Ove godine i ja sam pitala svog oca je li dao na posvajanje još jedno dijete i rekao je da je. Bila sam preuzbuđena." 

"Uskočila sam u auto i odvezala se u Connecticut i napravile smo DNA test."

"Ispostavilo se da smo sestre! Imamo istu mamu i istog tatu! Dvije djevojke koje su se upoznale na poslu i saznale da su sestre!"

 

Julia and I met in 2013 working at Russian Lady in New Haven, CT. Julia notices the Dominican flag on my arm and makes a...

Objavljuje Cassandra Raquel MadisonČetvrtak, 28. siječnja 2021.
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!