Ostani doma
Novosti / Svijet

'Maknite djecu od televizora'

Srpska javnost je zgrožena: Vučić na televiziji pokazao tijela ubijenih navijača

Srpska javnost je zgrožena: Vučić na televiziji pokazao tijela ubijenih navijača
M.M./ATAImages/PIXSELL

Vučić je objašnjavao da se Srbija uspjela obračunati s najmanje dvije kriminalne grupe

Srpska javnost ostala je zgrožena nakon što je predsjednik Aleksandar Vučić na državnoj televiziji tijekom održavanja konferencije za medije pokazivao tijela ubijenih navijača, prenose srpski mediji.

Naime, nakon sjednice Saveta za nacionalnu bezbednost, predsjednik Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić i ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin obratili su se medijima i na velikom platnu u prijenosu programa RTS-a prezentirali slike mrtvih ljudi, navodnih žrtava kriminalne skupine koju je vodio uhićeni Velja Nevolja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vulin je prethodno upozorio gledatelje da maknu djecu od televizora, ali javnost zasigurno nije mogla očekivati fotografije brutalnih ubojstava. 

Vezana vijest

Boris Miletić

Vučić je objašnjavao da se Srbija uspjela obračunati s najmanje dvije kriminalne grupe i jasno poručio: "Izbrojani su vam dani na slobodi, kao što sam to rekao onima koji su iza rešetaka dva, tri mjeseca". 

"Htjeli smo pokazati s kakvim psihopatima država ima posla. Taj rat između klanova i bandi dostigao je razmjere da su ljudi ubijani na monstruozan način", ustvrdio je Vučić.

Pojasnio je i kako su rasvijetljena četiri ubojstva i dodao je da ima mnogo nestalih osoba.

Fotografije ubijenih osoba pronađene su u mobitelima uhićenih, a vjeruje se da se radi o nogometnim navijačima.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!