Ostani doma
Novosti / Svijet

brutalan pristup

Kaznili ga s 300 čučnjeva zbog kršenja policijskog sata pa preminuo: 'Počeli smo ga oživljavati, ali već je pao u komu'

Kaznili ga s 300 čučnjeva zbog kršenja policijskog sata pa preminuo: 'Počeli smo ga oživljavati, ali već je pao u komu'
AP Images

Filipinske vlasti i gradonačelnik grada General Trias naredili su istragu slučaja

Čovjek s Filipina je preminuo nakon što je dobio kaznu od 300 čučnjeva jer je prekršio strogi policijski sat. On je posljednja u nizu žrtava brutalnog pristupa te zemlje u provođenju restrikcija zbog koronavirusa, prenosi CNN.

Darren Manaog Peñaredondo (28) izašao je 1. travnja iz svog doma kako bi kupio vodu, no zaustavila ga je policija koja mu je rekla da napravi 300 čučnjeva, stoji u izvješću.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Počeo se grčiti kod kuće, ali uspjeli smo ga oživjeti. No, kada mu je tijelo ponovno zakazalo, počeli smo ga oživljavati, ali već je tada pao u komu'', rekla je obitelj žrtve.

Vezana vijest

Filipinske vlasti i gradonačelnik grada General Trias naredili su istragu slučaja. 

Filipini imaju jednu od najvećih stopa slučajeva zaraze koronavirusom u Aziji, više od 819 tisuća infekcija i 14 tisuća smrtnih slučajeva, prema podacima sveučilišta Johns Hopkins. Zbog toga se u lockdownu nalazi više od 25 milijuna ljudi.

Filipinski predsjednik Rodrigo Duterte izjavio je u travnju prošle godine da će policija upucati svakog stanovnika koji prekrši restrikcijske mjere. ''Neću oklijevati. Ovo je zapovijed policiji i vojsci. Ako postanu razuzdani i počnu se opirati do te mjere da su vam ugroženi životi, ubijte ih'', rekao je Duterte.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!