Ostani doma
Novosti / Svijet

naravno da je pobijedio

Putin igrao hokej na ledu na prvom svečanom događaju od početka pandemije

Putin igrao hokej na ledu na prvom svečanom događaju od početka pandemije
AP

Posljednji put, Putin je igrao u prosincu 2019. godine kada je zabio osam golova

Ruski predsjednik Vladimir Putin postigao je nekoliko pogodaka u utakmici hokeja na ledu, pojavivši se u ponedjeljak u amaterskoj ligi prvi put od početka pandemije. 

Putin koji se protiv koronavirusa cijepio prije više od mjesec dana, rekao je ranije u ponedjeljak da se prethodnog dana testirao na covid-19 antitijela i da su rezultati odlični. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Noseći kompletnu hokejašku opremu i majicu s brojem 11, Putin je igrao pred publikom okupljenom na svečanom događaju koji je organizirala amaterska Noćna hokejaška liga u južnom gradu Sočiju.

Osnovana 2011. godine, liga okuplja bivše zvijezde hokeja na ledu, poslovne ljude i ruske političare. Putin povremeno prisustvuje događajima za poznate ličnosti. Posljednji put, Putin je igrao u prosincu 2019. godine kada je zabio osam golova.

Vezana vijest

Vladimir Putin

Sudionici događaja u ponedjeljak, između ostalih, bili su ministar obrane Sergej Šojgu i guverner Andrej Vorobjev, kao i neke umirovljene ruske zvijezde hokeja na ledu, izvijestila je novinska agencija TASS.

Putin, koji posjeduje crni pojas u džudu i koji je često pokazivao svoje sportske sposobnosti, viđen je kako grli i pozdravlja igrače te kako dijeli nagrade, za razliku od dosadašnjih strogo socijalno distanciranih pojavljivanja tijekom pandemije.

Utakmica je u ponedjeljak završila pobjedom Putinovog tima s rezultatom 13 na prema 9, a predsjednik je postigao devet pogodaka, priopćio je Interfax. 

Vladimir Putin hokej

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!