Ostani doma
Novosti / Svijet

ubijena pred očima kćeri

Obrat u slučaju smrti Britanke u Grčkoj: 'Nikakvih provalnika nije bilo. Ja sam je ubio!'

Obrat u slučaju smrti Britanke u Grčkoj: 'Nikakvih provalnika nije bilo. Ja sam je ubio!'
Screenshot Instagram

Dodao je kako su provalnici ubili i njihova psa te su sat vremena mučili njegovu ženu prije nego što su je zadavili pred očima njihove kćerkice

Suprug 20-godišnje Britanke Caroline Crouch, ubijene prije više od mjesec dana prilikom navodne pljačke u obiteljskom domu u Grčkoj, priznao je kako ju je zadavio pred očima njihove 11-mjesečne kćeri, piše Daily Mail.

33-godišnji grčki pilot Babis Anagnostopoulos priznao je policiji kako je ubio suprugu kada je ona zaprijetila da će ga ostaviti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Isto tako, istražitelji su na uređaju za mjerenje pulsa primijetili podatke koji upućuju na to da ona nije umrla u vrijeme koje je on naznačio.

Supurg ubojica je detaljno policajcima ispričao što se dogodilo te noći u predgrađu grčke prijestolnice. "Rano smo se počeli svađati te noći. U jednom trenutku ona je bacila dijete u kolijevku i rekla mi da napustim kuću. Izgubio sam živce i zadavio ju jastukom. Potom sam izmislio priču o pljački", priznao je Anagnostopoulos.

Pilot je priznao ubojstvo nakon osmosatnog ispitivanja u policiji.

"Kada smo mu priložili dokaze, sve je priznao", izjavio je glasnogovornik policije Apostolos Srekas koji je dodao: "Na pametnom satu smo proučili njegovo kretanje i u potpunoj je suprotnosti s njegovom pričom. On je u prvoj verziji ispričao da su ga tri napadača zavezala i začepila mu usta. Umjesto toga, uvidjeli smo da se kretao po kući, odlazio na tavan i u podrum".

Još nije poznato je li pilot imao pomoćnika.

Kako kaže, motiv za ubojstvo supruge je njezina prijetnja da će ga ostaviti.

Uređaj za mjerenje pulsa (fitness tracker) koji je ubijena imala na zapešću pokazuje da nije bilo otkucaja srca i to barem sat vremena prije pljačke koju je pilot izmislio.

Vezana vijest

Sarah Everard

Pilot je trenutno u pritvoru dok ne bude pokrenut kazneni postupak protiv njega.

Anagnostopoulos je policiji ispričao da su trojica maskiranih i naoružanih provalnika upali u njihov dom blizu Atene u ranim satima 11. svibnja. Tvrdio je kako su ga vezali na podu, a suprugu za krevet nakon čega su tražili da im otkriju gdje drženovac.

"Ona je vrištala, molio sam ih da prestanu", lagao je pilot policiji.

Inače, par je imao veliku količinu gotovine u kući jer su nedavno kupili komad zemlje i radnicima su trebali platiti za radove. Novac je odmah navodno predao, a skrivao ga je u kutiji za Monopoly. Dodao je kako su provalnici ubili i njihova psa te su sat vremena mučili njegovu ženu prije nego što su je zadavili pred očima njihove kćerkice.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!