Ostani doma
Novosti / Svijet

poplave u njemačkoj

Četverogodišnji sin i otac 11 sati su se držali za granu i pokušavali spasiti. Supruga i kći su se utopile

Četverogodišnji sin i otac 11 sati su se držali za granu i pokušavali spasiti. Supruga i kći su se utopile
RTL.hr

Broj poginulih popeo se na 164, a još uvijek se traga za velikim brojem ljudi

Zbog katastrofalnih poplava u Njemačkoj mnogi su u njemačkim Saveznim državama Sjevernoj Rajni-Vestfaliji i Falačkom Porajnju izgubili živote. Broj poginulih popeo se na 164, a još uvijek se traga za velikim brojem ljudi. 

Iz gradske četvrti Brück u Ahrweileru u Falačkom Porajnju, koje je poplava jako pogodila njemački RTL izvještava o tragičnoj sudbini jedne obitelji, piše Fenix magazin. Obiteljski liječnik Klaus Korte iz Ahrweilera govorio je o strašnoj sudbini svog zaposlenika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njegov pomoćnik, bježeći sa suprugom i dvoje četverogodišnje djece pred poplavom, pobjegli su na krov, ali ih nitko nije mogao spasiti usred noći i vode.

Vezana vijest

poplave

"Moj pomoćnik uspio se cijelu noć držati za granu sa svojim četverogodišnjim sinom”, kaže obiteljski liječnik, dodajući da su se jedanaest sati da prežive. Njih dvojicu je tek sljedećeg jutra spasio helikopter. No, njegova supruga i četverogodišnja kći su se utopile. Ni obližnja bolnica ne može pomoći jer je morala biti evakuirana, spašeni muškarac i njegov sin su fizički dobro i uspjeli su pronaći privremeni smještaj kod prijatelja.

Vezana vijest

Poplave Njemačka

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!