Ostani doma
Novosti / Svijet

SUSRET U RIMU

Milanović se sastao s predsjednikom Malte: 'Bilateralni odnosi dviju država su odlični'

Milanović se sastao s predsjednikom Malte: 'Bilateralni odnosi dviju država su odlični'
Edina Zuko/PIXSELL

Hrvatski i malteški predsjednik razmijenili su informacije o situaciji u jugoistočnoj Europi i na Mediteranu

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović sastao se u utorak u Rimu s predsjednikom Malte Georgeom Vellom, pri čemu je na razgovoru zaključeno da su bilateralni odnosi dvije zemlje odlični, priopćio je ured predsjednika Milanovića.

"Predsjednici Milanović i Vella razgovarali su o bilateralnim odnosima dviju država, koji su ocijenjeni odličnim, a dvojica predsjednika razmijenila su mišljenja i o temama predstojećeg sastanka predsjednika država članica EU", navodi se u priopćenju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hrvatski i malteški predsjednik razmijenili su informacije o situaciji u jugoistočnoj Europi i na Mediteranu, a Milanović je pozvao Vellu u službeni posjet Hrvatskoj, što je malteški kolega prihvatio, potvrdivši svoj dolazak krajem listopada, dodaje se.

Vezana vijest

zoki

Milanović i Vella razgovarali su uoči 16. sastanka predsjednika država "Skupine Arraiolos" koji se u srijedu održava u Rimu na poziv talijanskog predsjednika Sergija Mattarelle.

Nazvana po portugalskom gradu u kojem se 2003. prvi put sastala, skupina Arrailos okuplja jednom godišnje predsjednike zemalja članica EU-a s parlamentarnim sustavima.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!