Ostani doma
Novosti / Svijet

O njemu se pročulo

Fox News 'slavi' Milanovićevu ideju. Voditeljica: ‘Rekao je da svi migranti trebaju u Ameriku. Ma, baš ti hvala, Zorane!’

Fox News 'slavi' Milanovićevu ideju. Voditeljica: ‘Rekao je da svi migranti trebaju u Ameriku. Ma, baš ti hvala, Zorane!’
Srećko Niketić/Pixsell

Citirali su što je rekao predsjednik Francuske. Potom ministra unutarnjih poslova Austrije. A onda je došao na red predsjednik Hrvatske

Bila je tema što s očajnim izbjeglicama iz Afganistana nakon što su talibani okupirali čak i Kabul, a Fox News je već po običaju osipao drvlje i kamenje po američkom predsjedniku Joeu Bidenu.

Fox News je citirao što su o izbjeglicama iz Afganistana kao rješenje navodili državnici iz članica EU-a, a voditeljicu ove televizijske kuće jedan korisnik Twittera potrudio se snimiti i objaviti na mreži.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Francuski predsjednik Macron kazao je da Francuska treba sebe zaštititi od migranata", kazala je voditeljica i potom prešla na izjavu ministra unutarnjih poslova Austrije Karla Nehammera:

"Nema nikakvog razloga zašto bi Afganistanci sada dolazili u Austriju."

Nakon Austrijanca, došao je red na predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića:

"Hrvatski predsjednik Zoran Milanović izjavio je da bi svi oni trebali pronaći svoje mjesto u Americi. Ma baš ti hvala Zorane!"

To što ga je voditeljica ironično citirala, Milanović je izjavio 22. kolovoza:

"Mi simbolički možemo primiti manji broj ljudi. Nije više 2015., prigrlio bih manji broj ljudi geste radi. Prag tolerancije u malim zajednicama poput naše nije isti kao u primjerice Velikoj Britaniji. Nisam za to da se kaže ne može, ali postoje granice."

Tada je izrekao i svoj prijedlog o smještanju izbjeglih Afganistanaca u SAD.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!