Ostani doma
Novosti / Svijet

prije dolaska Kamale Harris

VIDEO Voditeljicama popularnog američkog talk showa uživo rečeno da su pozitivne, izbačene su iz studija

VIDEO Voditeljicama popularnog američkog talk showa uživo rečeno da su pozitivne, izbačene su iz studija
Twitter

Vas dvije morat ćete izaći na trenutak, rekao je glas iza kamere voditeljicama

Dvjema voditeljicama američkog talk show-a "The View" potvrđen je koronavirus i usred emisije im je rečeno da moraju napustiti program.

Ana Navarro i Sunny Hostin, voditeljice koje su bile cijepljene s obje doze, napustile su studio danas nekoliko minuta prije nego što je američka potpredsjednica Kamala Harris trebala doći na intervju u studio.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Čini se da se ovdje događa nešto čega nisam 100 posto svjesna", rekla je voditeljica Joy Behar dok je u emisiji započinjala novi blok sadržaja. "Može li mi molim vas netko objasniti što se događa?", nadodala je.

"Vas dvije morat ćete izaći na trenutak", rekao je glas iza kamere voditeljicama.

Vezana vijest

škola

'Koliko god se trudili, ovakve stvari se događaju'

Behar se tada pripremala za predstavljanje potpredsjednice SAD, kada je drugi glas iza kamere rekao "ne". Harris se u emisiju uključila iz drugog studija u središtu ABC-a u New Yorku. Nakon reklama, Behar i Sara Haines, koje su sjedile s druge strane polukružnog stola emisije nasuprot druge dvije voditeljice, preselile su se na sredinu stola.

Behar je zatim gledateljima objasnila šta se dogodilo. "Budući da će ovo svakog trenutka biti glavna vijest, Sunny i Ana očigledno su obje pozitivne na covid", rekla je Behar.

"Koliko god se trudili, ovakve stvari se događaju, vjerojatno će se brzo oporaviti i sigurno će biti dobro, jer su obje potpuno cijepljene", dodala je.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!