Ostani doma
Novosti / Svijet

sretan završetak

Osmogodišnja djevojčica je pronađena! Glasnogovornik policije: 'Zaplakao sam... Nikad u karijeri nisam doživio takvo olakšanje'

Osmogodišnja djevojčica je pronađena! Glasnogovornik policije: 'Zaplakao sam... Nikad u karijeri nisam doživio takvo olakšanje'
AP Images

Prema prvim informacijama, djevojčica je u dobrom stanju te se on njoj brinu liječnici

U utorak popodne pronađena je osmogodišnja djevojčica koju je tražilo više od 130 policajaca i spasilaca iz Njemačke i Češke, potvrdila je to glasnogovornica policije Pavla Burešová, piše portal Novinky.

Djevojčica je pronađena blizu mjesta Česká Kubice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glasnogovornik policije Florian Beck kazao je za Bavarsku radioteleviziju da je zaplakao te da nikad u karijeri nije doživio takvo olakšanje, prenosi Basler Zeitung.

Podsjetimo, obitelj iz Berlina je bila na godišnjem odmoru u Waldmünchenu, u okrugu Cham, u Bavarskoj. U nedjelju su pješačili u šumi na planini Cherchov koja je najviša planina na njemačko-češkoj granici. Put do vrha planine vodi strmim šumskim stazama. Na jednoj takvoj stazi je bila berlinska obitelj kada je 8-godišnjakinja iznenada nestala.

Vezana vijest

Šuma

Prema prvim informacijama, djevojčica je u dobrom stanju te se o njoj brinu liječnici. ''Izvan životne je opasnosti, pri svijesti je, ali umorna je i pothlađena'', kazala je Mária Svobodová iz spasilačke službe.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!