Ostani doma
Novosti / Svijet

TUGA U PANČEVU

Mlada stomatologinja Ivana u rujnu se zaručila, u utorak bila pozitivna, u nedjelju umrla: Osjetila je jedan jedini simptom

Mlada stomatologinja Ivana u rujnu se zaručila, u utorak bila pozitivna, u nedjelju umrla: Osjetila je jedan jedini simptom
Facebook

'Moguće je da se zarazila na radnome mjestu, to nećemo nikad znati', kaže Ivanina kolegica

U utorak je bila pozitivna na koronavirus, u nedelju je više nije bilo. Covid-19 odnio je još jedan mladi život u Srbiji, stomatologinja, liječnica Ivana Latovljev (27) bila je zaposlena u Domu zdravlja Kovačica.

Obitelj, prijatelji i kolege mlade liječnice u šoku su zbog tragične vijesti koja je potresla javnost. Bila je, kako pričaju, zdrava, uvijek nasmijana. Bitku s koronom izgubila je u nedjelju, a pokopana je u ponedjeljak u 14 sati, piše Telegraf.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zaručila se prije mjesec dana.

"Ne znam kako se zarazila, pričala je da želi rađati, pa nije bila sigurna treba li se cijepiti. Moguće je da se zarazila na radnome mjestu, to nećemo nikad znati", priča Ivanina kolegica.

Vezana vijest

Umor je jedan od najčešćih krivaca za slab libido, što znači da mnogo ljudi nema dovoljno energije za doživljavanje osjećaja napaljenosti

Mlada liječnica osjetila je jedan jedini simptom, izgubila je osjet mirisa te se testirala. Test je u utorak bio pozitivan.

"Bila je odmah poslije toga u kućnoj izolaciji, imala je blage simptome nalik prehladi, koliko ja znam. U subotu joj je pozlilo, počela je povraćati, bila je kod liječnika, javila se hitnoj pomoći. U nedjelju ujutro se ponovo javila rekavši da joj je opet loše. Mjerili su joj tlak, donji joj nisu mogli izmjeriti. Počeli su je gubiti", priča sugovornica.

Kako kaže, iz Crepaje, odakle je dr. Latovljev, odvezena je u Pančevo na prijemni odjel.

"Intubirali su je, kisik, reanimacije. Sve se to događalo na putu do Pančeva. Liječnik je uspije podignuti jednom, ona opet utone. Uspio ju je oživjeti na nekoliko minuta i tako više puta. Ispred bolnice u Pančevu se izgubila posljednji put", objašnjava kolegica.

Pretpotstavlja se, navodi, da je neki tromb krenuo i da je on doveo do tragičnog ishoda.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!