Ostani doma
Novosti / Svijet

namjerili se na krivu

Starica prevarila prevarante: Podmetnula im je toalet papir i staklenku krastavaca

Starica prevarila prevarante: Podmetnula im je toalet papir i staklenku krastavaca
Shutterstock

Pozivatelji su u petak poslijepodne od starice tražili novac jer je njezina kćerka navodno izazvala tešku prometnu nesreću

Prevaranti iz njemačkog Würzburga htjeli su prevariti stariju ženu, no umjesto s novcem završili s rolama toaletnog papira i staklenkom za krastavce.

Prema priopćenju policije, starija žena se javila na telefonski poziv. Pozivatelji su u petak poslijepodne od starice tražili novac jer je njezina kći navodno izazvala tešku prometnu nesreću i da izbjegne kaznu mora donijeti novac. Jedina mana u toj priči je da starija žena nema kćer, piše Fenix magazin.

Vezana vijest

telefon

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Starica se upustila „ igru“ i dogovorila primopredaju nakita i novca. Kad je došlo vrijeme za predaju novca, pronicljiva starica je spakirala toaletni papir i staklenku za kisele krastavce u vrećicu i predala ih osobi koja je došla na preuzimanje. O postupanju počinitelja policiju je prethodno izvijestio poznanik starije gospođe.

Dvojica građevinskih radnika također su promatrali primopredaju i obavijestili policiju. Istovremeno su krenuli u potjeru za sada dvojicom osumnjičenih. Suradnjom starije žene, njezinih poznanika, građevinskih radnika i policije uhićena su dvojica osumnjičenih u dobi od 15 i 22 godine. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!